В края на миналата седмица Доналд и Мелания Тръмп пристигнаха на четиридневно посещение в Япония. Посрещнаха ги император Нарухито и императрица Масако.

Както протоколът повелява в тези случаи, в по-голямата част от времето президентът има една програма, а съпругата му - друга. Първата дама на САЩ имаше няколко ангажимента по женски с императрицата на Япония, както и със съпругата на премиера, допълващи натоварената програма.

На тях, както и на официалните вечери, госпожа Тръмп получи поредната възможност да демонстрира стил, както и тоалети за хиляди долари.

Според модни специалисти, за четирите дни на визита в Страната на изгряващото слънце, Мелания е носила дрехи за близо 20 хиляди долара. Но подобна цифра вече не е способна да ни смути, защото сме свикнали Първата дама да залага само на най-доброто. Ето какво бе то в този случай.

Още с кацането на правителствения самолет, госпожа Тръмп прикова погледите с рокля в бяло и интересен десен - снимки с пейзажи. Тоалетът е на Calvin Klein и струва близо 4000 долара. Признаваме се, впечатли ни. Особено в комбинация с токчетата Louboutin.

Снимка 425937

Източник: GettyImages

Мелания и съпругата на премиера посетиха първия в света Дигитален музей на изкуствата в Токио, а за повода Първата дама на САЩ заложи на елегантен костюм в масленозелено, повлиян от модата на "официалните пижами". Цена - 3450 долара.

Снимка 425938

Източник: GettyImages

Часове по-късно Мелания си просеше комплименти с цикламена рокля, която избра за посещение на турнир по сумо, последвано от вечеря в традиционен ресторант. Марката е Roland Mouret, а цената - скромните 2020 долара.

Снимка 425950

Източник: GettyImages

Най-много коментари обаче предизвика бялата рокля с флорални мотиви на Carolina Herrera, която госпожа Тръмп избра за втория ден от посещението си в Япония, включващ среща с императора и императрицата.

Снимка 425939

Източник: GettyImages

Цената на тоалета е 4290 долара и за пореден път доказа, че Мелания неслучайно обича белите рокли - просто й стоят много добре.

За официалната вечеря на същия ден тя отново беше със светли цветове и феерична визия. Този път - рокля със сребърни акценти, които идеално си пасват с елегантните й обувки.

Снимка 425941

Източник: GettyImages

Съвсем спокойно можем да я определим като феята на стила. А той в случая е на цена 4500 долара, пише Daily Mail.

Снимка 425943

Източник: GettyImages

Снимка 425942

Източник: GettyImages

На тръгване от Япония Мелания отново накара всички да говорят за дрехите й. Екстравагантно палто в бяло и оранжево, съчетано с яркожълти обувки. Със сигурност дълго ще я помнят в азиатската страна.