Малания Тръмп винаги е успявала да привлече вниманието към себе си - най-вече заради външния си вид и начина, по който се облича. По време на визитата на съпруга си в Япония ни остави без думи с всички тоалети.

Мелания Тръмп, Япония и тоалетите на Първата дама

Как Мелания Тръмп впечатли Япония

Така, както само тя умее

Вчера, 2 юни, Първата дама на Щатите отново изненада с модния си вкус. Заедно с Доналд Тръмп тя отпътува за Великобритания, където двамата ще прекарат няколко дни.

Първата дама се появи пред Белия дом с рокля Gucci, която според Daily Mail струва 4400 долара. По-интересното от цената обаче е, че тоалетът ѝ беше покрит с най-популярните лондонски забележителности - от Биг Бен през Лондонския парламент чак до Тауър бридж. По роклята ѝ се забелязват дори и типичните за Великобритания двуетажни червени автобуси.

Като бивш модел Мелания Тръмп често обича да влага послание в облеклото си, което обикновено е свързано с конкретно събитие или място.

Снимка 426737

Източник: GettyImages

Да не забравяме обаче, че Първата дама на САЩ е имала и няколко модни гафа. Между които несъмнено попада панталонът с телесен цвят, който я караше да изглежда сякаш е гола.

Мелания Тръмп, един кожен панталон и поредният моден гаф

Мелания, къде ти е панталонът

Първата дама със секси гаф

Не можем да забравим и скандалното яке с надпис "Наистина не ми пука, а на теб", което Мелания избра да носи на път за център за емигрантските деца в Тексас.

Мелания Тръмп предизвика скандал с яке

Мелания Тръмп предизвика скандал с яке

Първата дама с провокативен модел