В последно време Мелания Тръмп си позволява да говори много повече от когато и да е било. На какво се дължи тази промяна в поведението й можем само да гадаем, а отговорите й в първото самостоятелно интервю, което даде наскоро, ни навеждат към някои предположения.

Първата дама на САЩ не само за първи път дава интервю, но и за първи път говори откровено за личния си живот и брака с Доналд Тръмп. И определено има какво да каже, въпреки че отново доста остана скрито. Но ето какво разбрахме от думите й за ABC News.

Покрай въпросите за жените, техните права и сексуалното насилие, Мелания Тръмп отговори с половин уста и на няколко неудобни въпроса. "Споменахте, че все още имате страхотен брак. Обичате ли своя съпруг?", пита водещият. А Първата дама отговаря лаконично: "Да, добре сме, да."

Снимка 386325

Източник: GettyImages

Някак не успя да ни убеди, че всичко между тях е наред, но и надали е имала това за цел.

По повод подозренията, че президентът е кръшкал и продължава да й кръшка, Мелания заяви, че няма време да мисли за предполагаемите му афери, защото има много по-важни неща, с които да се занимава.

Сексуалните авантюри на съпруга й не били нейна грижа. Да, почти й повярвахме... Но явно се опитва сама себе си да убеди, а и все още не е събрала толкова смелост, за да назове нещата с истинските им имена.

Защо Мелания Тръмп се скара на репортерите

Защо Мелания Тръмп се скара на репортерите

Когато съпругът й не е до нея

По думите на мисис Тръмп, повечето неща, които се говорят за брака й, са измислици, изфабрикувани от едни и други хора с конкретна цел. Без повече обяснения.