Още преди да стане законна съпруга на принц Хари, Меган Маркъл изтри профилите си в социалните мрежи. Сега обаче двамата с Хари поддържат официалния си профил в Instagram - Sussex Royal, който вече има над 9.4 милиона последователи.

Интернет комуникациите със сигурност не са чужди на херцогинята, но, оказва се, досега приложението за чат разговори WhatsApp й е било напълно непознато. Тя обаче вече го е инсталирала на телефона си, а причината за това е основателна.

Преди време разбрахме, че принц Хари си има общ чат със Зара Тиндал, нейният съпруг Майк, принцесите Йожени и Беатрис, и други роднини от кралския двор. Именно там херцогът на Съсекс им е съобщил, че е станал баща на малкия Арчи.

Меган с дамите от Smart Works

Източник: GettyImages

Меган с дамите от Smart Works

А сега и Маркъл вече е включена в групата, която е удобен и лесен начин за комуникация. С него херцогинята ще поддържа връзка и с дамите от организацията Smart Works, която подкрепя с колекцията си дрехи, пише People.

Меган Маркъл, първият й ангажимент след майчинството и фондацията Sussex Royal

Меган обяви война на Уилям и Кейт

Първият ход на херцогинята

На събитието за представянето й Меган получи покана да се присъедини към груповия чат и обеща, че ще го направи, изпращайки махащо човече на останалите членове.