Откакто се подвизават в САЩ, принц Хари и Меган Маркъл имат по-добра възможност да се срещат със своите звездни приятели. Въпреки че ситуацията в последните месеци не е благоприятна за големи събирания, съпрузите винаги намират начин да се позабавляват с най-близките си.

Наскоро научихме, че принц Хари обича да отскача до дома на сънародницата си Адел за по едно-две питиета, и двамата си прекарват страхотно.

Оказва се, че изпълнителката си е доста близка не само с херцога, но и с херцогинята на Съсекс. Но техните съвместни занимания са малко по-различни.

Снимка 480341

Източник: GettyImages

Адел живее на няколко минути от новия дом на Хари и Меган в Бевърли Хилс, а често в една от двете къщи ги посещава инструктор по пилатес. Дамите правят заедно тренировките си, като понякога към тях се включва и принц Хари, предава Mirror.

Принц Хари, Адел и тайното им приятелство

Тайните забавления на принц Хари и Адел

И какво мисли Меган по въпроса

С тези занимания певицата и херцогинята се справят със стреса, който не подминава и тях напоследък. Изпълнителката на "Hello" е приела спортуването като неизменна част от своя живот и резултатът от това вече е видим за всички. А още по-забавно и полезно е, когато се поизпотиш в приятна компания.