Че преместването в САЩ е било по-трудна стъпка за принц Хари, отколкото за Меган Мaркъл, вече няма място за съмнение. Кралският престолонаследник загърби отредения му живот, за който мнозина му завиждат, за да заживее така, както съпругата му бе свикнала допреди да се запознаят.

Разбира се, ситуацията и за Меган днес е по-различна и необичайна, но големият й плюс е, че има много близки и приятели зад океана, които да й бъдат опора.

Не същото обаче може да каже Хари, който напоследък намира утеха в една своя сънародничка от Острова, която също се подвизава в САЩ.

В последните месеци Адел се оказва един от най-близките хора на херцога на Съсекс. Двамата често прекарвали вечери в нейния дом в Бевърли Хилс, наслаждавайки се на сладки приказки и хубави питиета, предава New Idea.

Меган пък предпочита да си седи в новия луксозен дом, да се грижи за Арчи и да крои планове как животът им максимално бързо и успешно да се върне към предишния си ритъм. Всичко това обаче идва в повече на съпруга й и той от време на време си позволява да се позабавлява без нея, но с Адел.

Принц Хари, рожденият ден на принцеса Даяна и първото официално изявление на херцога на Съсекс в САЩ

Как Хари отдаде почит на Даяна

Вечно любящ син

Не смятаме, че приятелството им трябва да се заклеймява с интриги и подозрения, че помежду им има нещо повече. Просто двамата имат сходно чувство за хумор, както и нужда да разпускат и да споделят. А за Хари срещите с певицата са глътка свеж въздух в американското ежедневие, с което все още не може да свикне.