Разпадът на Фантастичната четворка на кралския двор води до коментари както за отношенията между принцовете Уилям и Хари, така и за тези между съпругите им. Негласното съревнование между херцогините на Кеймбридж и Съсекс все повече заприличва на студена война, защото двете имат все по-малко допирни точки.

Ако покрай раждането на малкия Арчи се говореше, че Кейт е готова да бъде винаги от полза на Меган с майчински съвети, то сега двете семейства гледат все повече само напред, към своите роли в кралския двор и все по-малко встрани, където се намира другата двойка.

Според източници от двореца, Маркъл е напълно наясно, че не бива пряко да се противопоставя на Кейт, защото тя е съпруга на бъдещ крал и подобен конфликт не може да доведе до нищо добро за нея. Роля, за която Меган просто не е родена.

Снимка 453580

Източник: GettyImages

Коментарите обаче непрекъснато противопоставят двете херцогини и това се превръща в истинско предизвикателство за съпругата на принц Хари, която не иска да е в ролята на лошата.

Не бива да забравяме, че когато Мидълтън се запознат с Уилям, тя беше студентка, без кариера зад гърба си. А Маркъл стана част от кралското семейство след години в шоубизнеса и време да изгради себе си като личност.

Принц Хари, принц Уилям, Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и какво се случва с Фантастичната четворка

Никой не си говори с Хари и Меган

Раздорът в кралското семейство

Затова тя много добре осъзнава своето място днес и няма намерение да взима ничие друго. И тъй като на нея и Хари не им се налага да се придържат стриктно към протокола, те предпочитат да водят по-различен светски живот и да пишат свои правила. А в замяна искат просто никой да не ги вини, пише Daily Mail.