Темата за отношенията между принцовете Уилям и Хари и техните съпруги продължава да бъде все така актуална, особено след признанието на херцога на Съсекс, че с брат му не са особено близки в последно време.

А според източници от двореца, връзката между двете семейства е много по-охладняла, отколкото си мислим

Последният път, в който видяхме четиримата на едно място, бе по-рано този месец, на Деня на възпоменанията. Тогава те за пореден път доказаха, че дистанцията помежду им е отвъд протокола.

Снимка 454061

Източник: GettyImages

Всеки е зает със своите задачи, върви по своя път и отдалечаването е факт, колкото и да не ни се иска да го приемем. А решения като това на Хари и Меган да не прекарат Коледа заедно с кралското семейство в Сандрингам само увеличават пропастта.

В последно време херцогът и херцогинята на Съсекс са поставени в пълна изолация от останалите членове на кралското семейство. Според вътрешни източници, никой не им пише, не ги търси, най-вече заради притеснения, че в момента те са много уязвими и думите им могат да се приемат погрешно. 

Снимка 454063

Източник: GettyImages

Въпреки че Маркъл се оплака в документалния филм за турнето им в Южна Африка, че доста рядко хората я питат как е, нищо особено не се е променило. Но не бива да забравяме, че двамата с Хари сами избраха пътя на изолацията като свое спасение.

Докато Меган и Хари са оставени да живеят живота си, Уилям и Кейт се подготвя за бъдещата си важна роля. Те имат все повече ангажименти, а принцът е плътно до баща си Чарлз. И в живота им няма място за семейни драми, пише People.

Принц Уилям, принц Хари и урокът, който херцогът на Кеймбридж научи от брат си

Урокът, който Уилям научи от Хари

Батко взима пример

Според други, отдалечаването на Уилям и Хари е нормално последствие на узряването им. Те вече не са неразделни хлапета, а мъже със свои семейства и трябва да се грижат първо за тях. Двамата са отворили нова страница от живота си, в която има все по-малко място за братските им отношения, пише People.