Че отношенията на принцовете Уилям и Хари са близо до точката на замръзване вече не е изненада за никого. Същото често казваме и за тези между съпругите им. Херцогините обаче май по-често намират повод да се чуят, да споделят вълненията си и да обменят опит.

Принц Уилям, Меган Маркъл обвиненията на херцога на Кеймбридж към съпругата на принц Хари

Тежките думи на Уилям за Меган

Какво го е вбесило най-много

Преди две години раждането на Арчи успя да разтопи ледовете между Меган Маркъл и Кейт Мидълтън, а идването на бял свят на Лилибет Даяна е довело до своеобразен ренесанс в комуникацията им.

Според източници, цитирани от US Weekly, сега Кейт звъни на Меган много по-често, двете си говорят по женски за децата и отглеждането им, а съпругата на принц Уилям редовно изпраща подаръци на своята племенница.

Снимка 525028

Източник: GettyImages

Това се случва само няколко месеца след като Маркъл призна, че не тя е разплакала Мидълтън преди сватбата й, а точно обратното. Но все пак основната причина двете херцогини да нямат особено силна връзка, са отношенията на мъжете им.

Принц Хари, Меган Маркъл, раждането на Лилибет Даяна и поканата на кралица Елизабет Втора

Жестът на кралицата след раждането на Лилибет Даяна

Има надежда

Дори когато бяха в кралския двор, дамите никога не са имали особена комуникация помежду си, но това не значи, че са се мразили. А сега, когато ги разделят и хиляди километри, да си бъдат приятелки е още по-сложно. Въпреки това Мидълтън отново проявява благия си нрав и се надява, че ако двете с Маркъл се сближат малко повече, това може да доведе до същия ефект и при Уилям и Чарлз.