Въпреки всичко, което се случи в кралския двор в последните година-две, Елизабет Втора продължава да държи най-вече на семейните ценности. А раждането на поредното й правнуче няма как да я остави равнодушна.

Принц Хари, Меган Маркъл и нови подробности около раждането на Лилибет Даяна Маунтбатън-Уиндзор

Ще получи ли дъщерята на Хари и Меган кралска титла

Още реакции след щастливата вест

Дъщерята на принц Хари и Меган Маркъл - Лилибет Даяна, се роди на 4 юни, а ние разбрахме радостната вест два дни по-късно. Разбира се, преди нас са я узнали членовете на кралското семейство, които побързаха да изразят емоциите си в социалните мрежи.

Очевидно появата на дъщерята на херцога и херцогинята на Съсекс ще подпомогне и процеса по заздравяване на отношенията между принц Хари и баба му Елизабет Втора.

Снимка 508562

Източник: GettyImages

Според източници, цитирани от Daily Mail, кралицата е отправила лична покана към внук си за обяд в замъка Уиндзор след официалното откриване на статуята на принцеса Даяна, планирано за 1 юли.

Така принц Хари ще има не една, а две причини да остави съпругата си сама с двете им деца в имението за милиони в Монтесито, за да се завърне на Острова за няколко дни.

Това е поредният жест на Елизабет Втора, с който тя доказва, че не таи лоши чувства към своя внук, избрал живота далеч от кралския двор и казал доста тежки думи за случващото се в него. А срещата им ще бъде удобен момент да изговорят всичко необходимо, за да изгладят неразбирателствата.

Снимка 524444

Източник: GettyImages

Тя ще бъде и първата на принц Хари и кралицата след Мегзит, защото при завръщането на херцога на Съсекс на Острова за погребението на принц Филип така и нямаха възможност да останат на четири очи. Но сега проблясва лъч надежда, че не всички мостове са изгорени.

Принц Хари, Меган Маркъл и ще се върнат ли на Острова за юбилея на Елизабет Втора

Ще върне ли кралицата Хари и Меган в двореца

Не всички мостове са изгорени

За съжаление на Елизабет Втора, тя надали ще има скоро възможността да види на живо Лилибет Даяна. А като първа удобна възможност това да се случи се очертават празненствата за платинения й юбилей начело на монархията, планирани за след точно една година.