Докато кралското семейство във Великобритания е заето със задълженията си след коронацията, ежедневието на принц Хари и Меган Маркъл не е по-малко натоварено. Особено това на херцогинята на Съсекс, която я очакват много ангажименти.

Вълнуващи седмици за Принц Хари и Мегън Маркъл

Вълнуващи седмици за Хари и Меган

Какво ги очаква до края на май

Тя обаче не пропусна да отбележи Деня на майката, който в САЩ (както и на много други места по света) тази година се празнуваше на 14 май. На официалния профил в Instagram на херцозите от Съсекс няма нищо ново от март 2020 г., затова пък виждаме Меган отбелязана в други профили.

Като този на благотворителната организация Alliance of Moms ("Алианс на майките" от английски), която подкрепя бременни или майки в тийнейджърска възраст, които живеят в домове за изоставени деца.

Съпругата на принц Хари се снима с тениска на организацията, за да стимулира закупуването на дрехите, с което ще бъдат подпомогнати младите майки. "Ти винаги първа подкрепяш тези, които имат нужда от любов. Ти си яростен защитник на тези, които имат нужда", се казва в текста към снимките.

От Hello уточняват, че не ясно как точно Меган е отбелязала Деня на майката, но най-вероятно го е направила заедно с цялото си семейство в дома им в Монтесито. В петък вечер, 12 май, тя и принц Хари бяха заснети да вечерят в суши ресторант в Санта Барбара.