Принц Хари успя да уважи големия ден на баща си и да присъства на коронацията. Тъй като тя съвпадаше с рождения ден на сина му обаче, принцът летя обратно за САЩ същия ден и така беше част и от партито на Арчи.

Меган Маркъл вече има договор с агенцията на звездите William Morris Endeavor

Нищо не може да спре Меган Маркъл

Херцогинята на Съсекс с пореден професионален успех

анкета

Ще промени ли коронацията на Чарлз мнението ви за него?

Виж резултати

Да, вече официално е крал 13.5%

Не, пак не го харесвам 46.4%

Кой въобще го интересува тази коронация 17.4%

За мен няма никакво значение 22.7%

Четвъртият рожден ден на принц Арчи на 6 май обаче е едва началото на серия поводи за празници за семейство Съсекс. На 14 май те ще отбележат американския Ден на майката, като Меган, сигурни сме, ще бъде достойно поздравена.

На 4 юни пък принцеса Лилибет ще навърши две годинки. Преди това обаче херцогинята на Съсекс има много и важни ангажименти. На 16 май в Ню Йорк тя ще присъства на гала вечерта Women in Vision, където ще получи награда за активните си граждански позиции от Глория Стейнем.

Още една награда, но за подкаста Archetypes, ще бъде присъдена на Меган Маркъл на 23 май. Това е наградата Gracie, връчвана от фондация "Алианс на жените в медиите". Херцогинята я получава в категорията "най-добра водеща на подкаст".

Снимка 574882

Източник: GettyImages

19 май също е много специален както за семейство Съсекс. Тогава двойката ще отпразнува петата годишнина от брака си. Принц Хари и Меган Маркъл се венчаха на този ден през 2018 г. в параклиса на замъка Уиндзор, припомнят ни Hello.