На 6 май Меган Маркъл стана майка за първи път. Оттогава всички гледат не само начина, по който е облечена, но и фигурата й след раждането. По време на официалното представяне на сина си Арчи тя гордо демонстрира следродилни форми (обратно на Кейт Мидълтън), присъщи на повечето дами.

Последният път, когато видяхме херцогинята на Съсекс в целия й блясък и имахме възможност да оценим начина, по който изглежда, бе на бейзболен мач преди около две седмици.

Изводът е, че тя върви уверено към старата си фигура. Но сякаш и не бърза чак толкова да отговори на някои болни изисквания към нея.

Снимка 431715

Източник: GettyImages

Докато Меган беще бременна, тя държеше всички да разберат колко е щастлива от този факт и как няма търпение да стане майка. А когато това вече е факт, тя не бърза да скрие следите от бременността.

Няма намерение и да се лишава от така ценните часове с новия члена на семейството, за да ги прекарва във фитнеса.

С демонстрирането на следродилните форми, познати на повечето майки, Маркъл натрупа доста точки преднина в сравнение с Кейт Мидълтън.

Снимка 422237

Източник: GettyImages

Миналата година херцогинята на Кеймбридж се появи само няколко часа след като дари живот на принц Луис на стълбите на болницата, изглеждайки сякаш въобще не е раждала.

Това предизвика вълна от женско недоволство в социалните мрежи заради създаването на неестествени стандарти. А Меган е точно такава, каквато искат да я виждат - леко пухкава, но безкрайно горда и щастлива.

Меган Маркъл, Томас Маркъл, кръщенето на Арчи и какво има да каже бащата на херцогинята

Меган отново разочарова баща си

Връзката отдавна е скъсана

Все пак, Маркъл не се е разделила със здравословните си навици, които следва от години. Тя е почитател на хранителните шейкове и смутита, а през по-голямата част от времето се храни като веган. Затова връщането й обратно в предишната форма е гарантирано, но постепенно и не на всяка цена.