Кръщенето на сина на принц Хари и Меган Маркъл премина не само без присъствието на кралицата и представители на медиите, но и без роднини на херцогинята. До нея във важния ден бе единствено майка й Дория Рагланд. 

Очаквано, коментарът на бащата на Меган Томас очаквано не закъсня. Ден след кръщенето пред британски медии той разкри, че въобще не е бил поканен, което ни най-малко не ни изненадва.

А много е искал да бъде до дъщеря си, зет си и внука си, да ги поздрави и да им пожелае всичко най-хубаво. Но му е било пределно ясно, че няма да се случи, защото двамата с Меган не поддържат никакви отношения вече повече от година.

Снимка 407490

Източник: Facebook / Mayambala Samuel Collines

Както стана ясно наскоро, херцогинята на Съсекс предпочита да ограничи контактите на своите роднини (с изключение на майка си, разбира се) със сина й Арчи, за да го предпази от негативни емоции и влияние, пише Fox News.

Още преди няколко месеца Томас Маркъл заяви, че винаги е бил добър баща и не смята, че заслужава такова отношение от страна на дъщеря си. "Дори децата на серийните убийци им ходят на свиждане в затвора", заяви той, а мнозина сметнаха сравнението му за недопустимо.

Меган Маркъл, Томас Маркъл и от какво се оплака братът на херцогинята

Как Меган Маркъл съсипа живота на брат си

Поредни тежки обвинения

Ясно е, че Меган скъса всякакви връзки с баща си и доведените си брат и сестра не само за да си спести излишни скандали, но и за да не ядосва кралицата, на която бързо успя да стане любимка. А дали цената, която плати, не е прекалено голяма, само тя си знае.