За евентуална раздяла между Меган Фокс и Machine Gun Kelly се заговори, когато актрисата изтри всички техни общи снимки и клипове от профила си в Instagram. Включително и поста, с който през януари 2022 г. обявяват годежа си.

Меган Фокс, Machine Gun Kelly и новината за евентуалната им раздяла

Мъжът, който изневери на Меган Фокс

Невероятно, но факт

Нещата ескалираха още повече, когато Меган Фокс изтри акаунта си в социалната мрежа. Направи впечатление също, че тя отсъстваше от партито на Sports Illustrated Super Bowl в събота вечер, където Machine Gun Kelly имаше изпълнение. Въпреки това обаче двамата присъстваха заедно на партито на Дрейк в петък.

По думите на източник на People двойката "се е скарала през уикенда", като актрисата е "много разстроена" и "не иска да говори" с годеника си.

Снимка 606560

Източник: GettyImages

"Не са отменили официално годежа, но Меган свали пръстена си", разказва още източникът и издава също, че двойката е имала проблеми в миналото, но този път нещата изглеждат доста сериозни.

Меган Фокс, Machine Gun Kelly, елфските им костюми и как актрисата се защити от нападки за външния си вид

Когато Меган Фокс отвърне на удара

Актрисата не остава длъжна

Меган Фокс изтри профила си в Instagram само часове след като качи поредица от снимки и видео с изгорен плик. "Невярността се усеща в целия ти дъх", пише актрисата към поста. В коментарите фен предположи, че Machine Gun Kelly е изневерил на Меган Фокс, припомнят People.