Когато през юли миналата година Емили Ратайковски се раздели със съпруга си след по-малко от четири години брак и едно дете заедно, феновете останаха шокирани. Кой мъж би могъл да изневери на Емрата и да я ядоса толкова, че да се стигне до развод?

Емили Ратайковски, разговорът й с Томи Дорфман в подкаста й и размислите й за развода

Щастливо разведена ли е Емили Ратайковски

Отговорът - от самата нея

Явно изненадите по тази линия не спират, защото още една от най-сексапилните жени на света съобщи - макар и индиректно, че се е разделила с половинката си. Говорим за Меган Фокс, която публикува доста загадъчно послание в Instagram, което намеква за раздяла с Machine Gun Kelly.

"Невярността се усеща в целия ти дъх", гласи текстът, който всъщност е част от песен на Бионсе. На снимките пък 36-годишната актриса е облечена в суперизрязано черно боди и панталон, а на последната представлява видео, на което виждаме как гори писмо.

Какво още прави впечатление в профила на Фокс в Instagram? Всички снимки, на които тя беше Machine Gun Kelly, са изтрити, включително и тази, с която двамата обявяваха годежа си през януари 2022 г. Двамата последно бяха забелязани заедно на връчването на наградите Грами.

Снимка 606278

Източник: GettyImages

Освен това доскоро Меган не следваше никого в Instagram - сега тя следва точно три профила. Това са официалните профили на Еминем, Хари Стайлс и Тимъти Шаламе. Единствено можем да предполагаме, че Machine Gun Kelly вече не е част от живота й и че не е бил голям фен на горните трима, заради които Фокс ги е последвала именно сега.

Няколко часа по-късно последва нова изненада - Меган Фокс напълно изтри профила си в Instagram.

В същото време на профила на рапъра снимките, на които присъства Меган Фокс, все така си стоят. Тепърва очакваме да разберем какво се е случило помежду им. Двамата се запознаха през март 2020 г. по време на снимките на филма Midnight in the Switchgrass, а от юли същата година станаха двойка, припомнят ни People.