Рекордно кратките бракове в шоубизнеса продължават по едва няколко дни. Някои разводи струват милиарди, а други са най-доброто, което се е случвало на двете страни. Но има и някои раздели, които идват като гръм от ясно небе и определено не могат да ни накарат да се зарадваме.

В края на миналата седмица Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт обявиха, че се разделят след едва осем месеца брак. Според People, решението е взаимно и двамата смятат, че то е най-доброто за тях в този момент.

"Постоянно променящите се партньори и личности" са решили всеки да тръгне по своя път, за да могат да се съсредоточат върху себе си и кариерите си. Въпреки това, двамата остават всеотдайни родители на своите домашни любимци, заради които ще прекарват време заедно.

Снимка 438207

Източник: GettyImages

А в последните дни Сайръс реши да се разсее от случващото се в личния й живот, като отскочи до Италия с приятелки. И слънцето на яхта в езерото Комо очевидно й се отразява добре. Лиъм пък избра да прекара време с брат си в Австралия.

Преди няколко месеца Майли сподели в свое интервю, че за много хора е объркващо, че тя е омъжена. И подчерта, че определено не е обикновена съпруга, а връзката им с Лиъм е уникална.

Затова и не обича да говори за нея - хората просто няма да ги разберат. Певицата неведнъж е разкривала също, че и бракът по никакъв начин не пречи на сексуалното й влечение и към двата пола.

Майли Сайръс, ELLE, семейството, сексът и жените

Майли Сайръс, Хана Монтана и сексът

Певицата говори за брака и за жените, от които всички очакват да раждат, и за секса, разбира се

Въпреки това, тя избра Хемсуърт за свой законен партньор, защото е бил най-силната й опора. Особено в края на миналата година, когато загуби дома си в огромния пожар в Калифорния. Явно обаче вижданията на двамата за нестандартна връзка не се припокриват изцяло.