Американското издание на ELLE избра да сложи Майли Сайръс на корицата на августовския си брой, който излиза в края на този месец.

И, както можем да очакваме от певицата, снимките са провокативни, а в интервюто се говори доста за секс.

Първото й откровение е, че е отказала да играе повече Хана Монтана в момента, в който е започнала да прави секс на 18 години. "Не можех повече да сложа тази перука на главата си, струваше ми се странно... Бях пораснала", откровена е 26-годишната Сайръс.

Във връзка с брака си с Лиъм Хемсуърт тя казва: "Нали не си представяте, че седя вкъщи по престилка и готвя вечеря? За всички е много объркващо, че съм омъжена. Не съм сигурна дали бих допуснала хората там, защото бракът ми е многостранен, модерен, нов и не мисля, че всички ще го разберат. В хетеро връзка съм, но сексуално ме привличат и жени."

Като оставим секса настрана, Сайръс изказва и сериозната си позиция по повод законите, които забраняват на жените аборти в някои щати, както и в страни по света. "Очаква се жените да създават население за планетата. Когато това не е част от плановете им, се сблъскват с толкова много осъждане и гняв, че дори създават цели закони, за да ги накарат. Дори когато си забременяла след насилие."

Майли Сайръс обсъжда и темата с природните катаклизми и промените в климата. "Земята е ядосана. Правим с нея същото, което с жените: взимаме все повече и повече и очакваме тя да продължи да произвежда блага. Тя обаче е изтощена... Докато не съм сигурна, че детето ми ще живее на планета, в която във водата плуват риби, няма да създам още едно живо същество, което да се сблъска с това."