Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт сключиха брак в края на 2018 г., но той не успя да издържи и една година. Двамата вече са официално разведени след дълго дело и всеки върви по своя нов път.

Докато певицата май вече не е с половинката си Коди Симпсън, актьорът е все така щастлив с новата жена в живота си - Грабриела Брукс. А последното интервю на Сайръс, в което тя за пръв път е толкова откровена за развода, връща лентата назад.

Изпълнителката призна, че бракът й с Хемсуърт е бил изпълнен с много конфликти и просто е нямало как да просъществува. Днес тя смята също, че не е трябвало да се съгласява да се омъжва толкова скоро след пожара в дома им в Малибу.

Това събитие е оставило сериозна травма - след него дори гласът й се е променил. А решението да се венчаят скоро след това е било емоционално и, очевидно, неправилно и прибързано, защото се е хванала като удавник за сламка за Лиъм след този труден момент. И ако той не се беше случил, двамата вероятно нямаше да минат под венчилото, предава ET.

Майли Сайръс, Лиъм Хемсуърт и как певицата гледа на любовните раздели в живота си

Защо Майли Сайръс не плаче за мъже

И “студена” жена ли е тя

Въпреки това, Сайръс е категорична, че винаги е обичала, продължава да обича и ще обича бившия си съпруг. А източници на изданието разкриват, че Хемсъурт никак не се е трогнал от думите на певицата, защото за него днес има само една жена и не иска да мисли за миналото.