Волно или неволно, Майли Сайръс се справя фантастично със забъркването на скандали от пиедестала на звездната си кариера, още откакто беше невръстен тийнейджър.

Джерард Бътлър, Меган Фокс, Майли Сайръс, Кара Делевин и звездните раздели през 2020 г.

Звездите, които се разделиха през 2020 г. (досега)

Скритите последствия от коронавируса

А по-голямата част от този период е съпътстван от връзката й с австралийския актьор Лиъм Хемсуърт, с когото се събират и разделят повече от десетилетие. В крайна сметка през 2018 г. двамата успяват да се венчаят, а на следващата година и да се разведат.

По-рано тази седмица Майли Сайръс гостува в скандинавското токшоу Skavlan, където разказва колко бързо е преодоляла раздялата с Хемсуърт, както и защо "не прекарва твърде много време в плач" след провала на връзката им.

Според 28-годишната Сайръс, когато става въпрос за любовни раздели, проливането на сълзи по принцип не е ефективна част от лечебния процес. А лично за нея плачът изобщо не е терапевтично средство, пише Celebrity Insider.

"Преживях доста травми и загуби през последните няколко години: пожара в Малибу, при който изгубих къщата си, разведох се, загубих баба си, с която бяхме супер близки", казва тя в предаването.

Освен развода и пожара Уулси (унищожителен горски пожар от 2018 г. в окръзите Лос Анджелис и Вентура, Калифорния), Майли Сайсър губи и баба си Лорета "Мами" Финли по-рано тази година. Тя казва, че неведнъж е проливала сълзи, докато преминава през всичко лошо, спохождащо я през последните три години.

"В известен смисъл не прекарах твърде много време в плач, не защото не чувствах загубата или се опитвах да избегна нещо, а просто защото нямаше да променя събитията. Опитах се да продължа, съсредоточавайки се върху онова, което мога да контролирам. В противен случай започваш да се чувстваш като в капан. Лекувам се чрез пътувания и срещи с нови хора. Докато губим някого, друг влиза в живота ни", обяснява Сайръс.

В предаването тя споменава още, че "пичовете, с които се е разделила" вероятно смятат, че в някаква степен тя е емоционално изчерпана, но всъщност е точно обратното.

"Бих казала, че се слага клеймо "безчувствена" на жените, които всъщност просто продължават напред."