По време на управлението на Елизабет Втора много неща в порядките на кралското семейство се промениха. Говорим за известното демократизиране и на поведението на някои негови членове.

Майк и Зара Тиндал, дъщерята на принцеса Ан, и колко влюбени са съпрузите

Влюбените гълъбчета в кралския двор

Тайната на семейното щастие на Майк и Зара Тиндал

Нямаме предвид грандиозното напускане на Хари и Меган обаче, а по-скоро "нормалният" живот, който демонстрират, че водят, Зара и Майк Тиндал. Зара е дете на принцеса Ан - единствената дъщеря на кралица Елизабет.

Тя е омъжена за Майк Тиндал - бивш ръгбист, който доскоро поддържаше собствен подкаст, а в края на миналата година участва в британското риалити шоу I'm a Celebrity... Get Me Out of Here.

Януари 2023 г. също започна по необичаен за член на кралското семейство начин. 44-годишният Тиндал се изкъпа в ледените води на езеро навръх нова година. Това, разбира се, не е някакво самоцелно геройство, а част от благотворителна мисия.

Doddie Aid е предизвикателство в началото на новата година, което призовава в рамките на шест седмици хората да извършват повече физическа активност. Целта му привличане на вниманието към амиотрофичната латерална склероза.

Болестта се характеризира с прогресивна дегенерация на мускулните неврони, която води до парализа и смърт. Doddie Aid е част от фондацията на шотландския ръгби играч Доди Уейр, който почина от болестта през 2022 г.