Зара и Майк Тиндал може и да не са сред най-популярните членове на кралското семейство. Поне докато не попаднем на снимки на двойката, които ни убеждават, че си заслужава да им обърнем специално внимание.

Зара Тиндал, Майк Тиндал, очакването на третото им дете и как ще го кръстят

Кралските особи, които ще кръстят детето си на COVID-19

Дали шега, или пък не - скоро ще се разбере

Зара е дъщерята на принцеса Ан - единствената дъщеря на кралица Елизабет от брака й с Марк Филипс.

През 2011 г. Зара Филипс се омъжва за Майк Тиндал, член на английския национален отбор по ръгби. А от всичките им публични прояви и снимки виждаме, че след 11 години брак двамата продължават да се държат като млади влюбени.

Снимка 579457

Източник: GettyImages

По време на празненствата за Платинения юбилей на кралицата Майк често се шегуваше със съпругата си, като се снимаше с нейните шапки. Той беше и човекът, който успяваше да овладее малкия принц Луис, когото той скучаеше по време на празничния концерт пред Бъкингамския дворец.

Поредните "влюбени" снимки на Майк и Зара са от тази седмица. Съпрузите, които са родители на осемгодишната Миа, четиригодишната Лейна и и едногодишния Лукас, бяха сред публиката на тенистурнира Уимбълдън.

Освен че, както обикновено, бяха координирали тоалетите си, двамата демонстрираха страхотните ти семейни отношения и дори се целунаха публично - рядко срещано явление сред членовете на кралското семейство.

Зара Тиндал, Лейди Амелия Уиндзор и членовете на кралския двор, избрали независимостта

Кралските особи, избрали независимостта

Чии пример последваха Хари и Меган

Според експерта по кралски етикет Майка Майер, цитирана от People, няма строги правила за това дали членове на кралското семейство могат да показват любовта си към половинките си на публични места. Майк и Зара Тиндал са избрали да го правят и не се притесняват от това.