Няма да е нещо необичайно, ако звезда от ранга на Матю Макконъхи се изкуши от политическия живот.

Матю Макконъхи, “Как да разкараш гаджето за 10 дни” и ще играе ли отново в романтични комедии

Ще видим ли отново Макконъхи в романтични комедии

Интересна гледна точка

Примерите за знаменитости, влезли в политиката, не са един и два - бившият губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер, бившият кмет на Кармел Клинт Ийстууд, бившият губернатор на Минесота Джеси Вентура и мн.др.

Признаваме си обаче, че на Матю Макконъхи много би му отивало да стане губернатор на щата Тексас, например. Актьорът не изключи тази възможност в интервю с радиоводещия Хю Хюит, публикувано онлайн.

Снимка 505981

Източник: GettyImages

На въпрос дали би се кандидатирал за губернатор на щата Тексас или за друг пост, актьорът каза, че не е решил, но не го изключва. Още повече, че 51-годишният актьор е роден и израснал в Тексас.

"Това не зависи от мен. Зависи от хората много повече, отколкото от мен", казва звездата от "Как да разкараш гаджето за 10 дни".

В разговора актьорът споделя и политическата си философия. За него това е подкрепа за "личните ценности, които ще възстановят социалните договори помежду ни като американци".

Матю Маконъхи, Камила Алвеш, 51-я му рожден ден и как го поздравиха децата му

Емоционалният рожден ден на Матю Маконъхи

Да е жив и здрав!

"Нека го кажа така. За мен политиката в момента изглежда фалирал бизнес. Когато политиката предефинира целта си, ще бъда далеч по-заинтригуван", казва още на носителят на "Оскар" пред водещия, цитиран от Reuters.