Откакто разбрахме какъв е дневният график на Марк Уолбърг, се чувстваме като жалки подобия на хора. По принцип не трябва, защото Уолбърг не е човек, а машина, но това не ни пречи да се самосъжаляваме. 

Дневният график на Марк Уолбърг е от друго измерение

Дневният график на Марк Уолбърг е от друго измерение

Такива искаме да станем, когато пораснем

Крайно неподготвеният симпатяга Джеймс Кордън се опита да види дали този график е истински и съжали горчиво. Защото денят му трябваше да започне със събуждане в 2:30 ч.

Последва бърз душ, който имаше за цел да го ободри, но ефектът не беше голям. На следващо място в дневния график на Марк Уолбърг е времето за молитва, за която той отделя 30 минути. 

Това направи и Джеймс Кордън. Водещият се помоли Уолбърг да отмени срещата им, но този път молитвите му не бяха чути. Така на Кордън му се наложи да пътува до дома на своя "мъчител", за да стане част от първата за деня тренировка на Уолбърг.  

И всичко това се случва в четири сутринта. Тренировката започна със задължителното разтягане, което водещият използва, за да полегне. Последва доста продължителна загрявка, след която Кордън едва можеше да изрече името си. 

Защо да ставаме в пет сутринта

Защо да ставаме в пет сутринта

Има ли връзка между успеха и ранното ставане

Това беше и моментът, в който той се отказа, и остави Марк Уолбърг да довърши тренировката си.