Преди месец Мария Шарапова успя да изненада феновете си, като обяви, че тя и половинката ѝ Александър Гилкс вече са станали родители. Руската тенисистка дори показа за пръв път малкото си момченце.

Мария Шарапова, Александър Гилкс и новината, че руската тенисистка очаква първото си дете

Голямата изненада на Мария Шарапова

Страхотен подарък за рождения ден

"Теодор VII•I•MMXXII. Най-красивият, предизвикателен и възнаграждаващ подарък, който нашето малко семейство може да поиска", написа гордата майка под кадъра, на който се вижда как тя и Александър Гилкс гледат с любов и възхищение първородния си син.

Очевидно бившата руска тенисистка не иска да губи и минута ценно време, за да възвърне перфектния си външен вид

Мария Шарапова качи клипче в своя Instagram, на което се вижда как точно 30 дни след раждането тя вече е в залата в дома си и дава най-доброто от себе си, за да върне силите си. 

"Днес се навършват четири седмици от раждането и две седмици, откакто отново започнах да движа тялото си. Не мисля, че то се е чувствало някога толкова слабо, както в деня след раждането, така че дори тези движения ми се струват сякаш съм изминала дълъг път. Опитвам се да не се насилвам прекалено, но ще ви уведомя как вървят нещата", пише Шарапова преди няколко дни в социалната мрежа. 

Мария Шарапова, Александър Гилкс и новината, че двамата вече са станали родители

Първата снимка на новороденото дете на Мария Шарапова

Тя и Александър Гилкс са щастливи родители

Няма и помен от голямото ѝ коремче, а тялото ѝ изглежда стегнато и тонизирано. Убедени сме, че и по време на бременността спортистката не е спирала да се движи, макар и не с такова натоварване, на каквото е свикнала по принцип. И въпреки че руската тенисистка споделя, че не се чувства в много добра форма, лично на нас ни се вижда, че изглежда наистина страхотно.