Преди около месец Марая Кери обяви на своите фенове, че ѝ предстои бъдещо сътрудничество с американскара компания за бързо хранене McDonald's.

Вчера, 6 декември, McDonald's пуснаха и първата си реклама с Марая Кери, от която става ясно, че в заведенията за бързо хранене вече може да бъде открито специално меню, кръстено на певицата - Mariah Menu.

Освен това от 13 до 24 декември, меню Марая е безплатно за всички фенове на бургерите, които изтеглят приложението на McDonald"s и направят покупка на стойност минимум един долар. От веригата за бързо хранене обещават още много изненади и награди, които са подготвили.

"Точно като много от моите фенове, имам толкова невероятни спомени с McDonald's през годините", казва Марая Кери в изявление, като допълва, че за нея е било истинско удоволствие да работи по този проект.

На нас лично рекламата ни се струва малко смешна, но очевидно допада на повечето почитатели на певицата, които в коментари под видеото изказват възхищението си към нея и споделят, че сега имат още една причина да обичат McDonald's.