2019 г. се очертава като най-силната за Малума досега. Записа дует с Мадона, издаде нов албум, след дни започва американската част от турнето му 11:11 World Tour, включващо общо над 50 концерта.

Междувременно колумбийският изпълнител продължава да бъде все така активен и в социалните мрежи, като само в Instagram има близо 49 милиона последователи. С тях той сподели както моменти от ежедневието си, така и своите нови проекти и постижения.

Малума е доста емоционален и докато на повечето снимки го виждаме усмихнат, често по време на концерти емоциите му прерастват в сълзи. Не ги скри и когато за първи път чу дуета си с Мадона преди няколко месеца.

А поредният повод за сълзи от радост е сбъдването на една друга мечта на изпълнителя. 

В неделя, 1 септември, той публикува в профила си в Instagram видео, от което разбираме, че вече е горд собственик на частен самолет. Той не е просто материална придобивка, а поредното доказателство, че мечтите се сбъдват, ако се бориш за тях.

Когато преди осем години отива в едно колумбийско радио със запис на своя песен, там му затръшват вратата и му казват, че не вярват в него и че няма да стигне доникъде. Мнозина също споделят това мнение. Но това не отказва Малума да работи за това, което е днес.

Малума ни призовава да мечтаем смело, да не приемаме "не" за отговор и са държим здраво кормилото на живота си, за да можем да стигнем дотам, докъдето искат умът и сърцето ни.

Дженифър Лопес, Малума, Marry Me и Оуен Уилсън

Той беше в България и ще бъде съпруг на Джей Ло

Новини за филма

Сигурни сме, че неговите мечти далеч не спират дотук и изненадите тепърва предстоят. А видеото, в което виждаме още една от доскорошните му да се сбъдва, вече има над три милиона гледания.