На 16 август Кралицата на поп музиката Мадона стана на 64 години. Връщайки се към корените си, Мадона се отправи към Сицилия, където първо посрещна личния празник на сина си Роко, а няколко дни по-късно и своя собствен.

Мадона на 64

Мадона в 31 факта

Защото Кралицата на попа днес има рожден ден

Роко навърши 22 г. на 11 август, докато майка му отбеляза 64 г. преди броени дни. Тъй като едва пет дни делят двете им празненства едно от друго, те решават да ги слеят. Младият мъж, е едно от двете биологични деца на Мадона от бившия ѝ съпруг Гай Ричи.

Изпълнителката не пропусна да публикува в своя Instagram профил множество снимки, с които разкри на милионите си почитатели по целия свят тържеството, обединило двата хубави повода в едно.

"От един лъв за друг такъв! Честит рожден ден, Роко", гласят думите ѝ към публикацията.

Мадона, Джими Фалън, бижу за зъби и какво си подари певицата за рождения ѝ ден

Какво си подари Мадона за рождения ден

Певицата е истински експериментатор в модата

Виждаме, че за специалната вечер Мадона е събрала множество гости на дълга маса под звездното небе на Сицилия. 

Малко преди това тя сподели видео, илюстриращо пътуването им до грандиозното имение на острова. По всичко личи, че с Роко никак не скучаят, защото не спират да пеят и танцуват заедно. Те обаче далеч не са сами, тъй като неотлъчно с тях са и близначките Естер и Стела, които Мадона осинови преди няколко години. 

Освен така нареченото "семейно" парти обаче, Мадона реши да си спретне и друго - диво, щуро и скандално, само както тя си знае и ни накара да се чувстваме така, сякаш отново е 2003 г.

Мадона ни припомни за емблематичната си целувка с Бритни Спиърс на сцената на Видео музикалните награди на MTV, като публикува видео, на което я виждаме да целува с език две свои приятелки на задната седалка на автомобила, с който пътуват. 

"Целувки за рожден ден с моите кучки", озаглави тя клипчето, което нагледно демонстрира как групата продължава празненствата.