Напоследък често споменаваме Machine Gun Kelly, но не толкова заради музикалното му творчество, а заради връзката му с Меган Фокс.

Меган Фокс, Machine Gun Kelly, новият й пръстен и възможен годеж

Означава ли нещо пръстенът на Меган Фокс

Времето ще покаже

Все още има доста хора, които не могат да приемат, че актрисата остави съпруга и децата си, за да има връзка с рапъра. Но сърцето си иска своето.

Сега обаче ще обърнем внимание на Machine Gun Kelly, защото именно той ни даде повод сериозно да се посмеем. Рапърът беше специален музикален гост в първото предаване на Saturday Night Live след зимната почивка.

И всичко беше наред през цялото време, докато не стана време за закриване на шоуто. След като водещият Джон Кразински отправи последните си слова, двамата с рапъра се здрависаха и прегърнаха.

След това Machine Gun Kelly се надцени и се опита да повдигне Пийт Дейвидсън, но неуспешно. В резултат на опита двамата залитнаха назад и рапърът падна на земята.

Machine Gun Kelly, Interview, Меган Фокс и защо рапърът се отказва от наркотиците

Меган Фокс накара Machine Gun Kelly да направи и това

На какво е способна любовта

За щастие това падане не доведе до сериозни наранявания, а малко след него Дейвидсън му показа как точно се прави, като го преметна през рамо. Голям смях пада с тези двамата.