За Machine Gun Kelly 2020-а може и да не е толкова лоша година. 30-годишният рапър издаде новия си албум Tickets to My Downfall, спечели няколко музикални награди и се сдоби с ново гадже. При това не кое да е, а Меган Фокс.

Поредното списание, на чиято корица се появява, е Interview. Там той дава откровено интервю на актьора Дейв Франко и разкрива, че съвсем скоро е започнал терапия, за да се откаже от наркотиците.

"Мисля, че дълго време бях убеден, че наркотиците ти помагат да достигнеш определени неща, отключват нещо в мозъка ти. Видях и плюсовете, и минусите на това", казва Колсън Бейкър, както е истинското му име. Той признава, че в някакъв момент не е смеел да влезе в звукозаписното студио, ако не е на наркотици.

"И ето тук започна проблемът. Казваш си, че няма да се справиш без тях." А явно с осъзнаването на проблема започва и разрешаването му.

Пред Interview Machine Gun Kelly казва, че от няколко седмици е започнал терапия, с която да се откаже от зависимостта си.

"В момента моят наркотик е щастието и отдадеността на изкуството, и музиката", признава той. А това, че Меган Фокс е до него и успява да го "измъкне" от мислите и да му даде друг поглед върху проблемите му, му е помогнало много.