След почти 20-годишно прекъсване, Джулия Робъртс се завръща в жанра на романтичните комедии с филма Ticket to Paradise. Наскоро актрисата призна, че понякога хората тълкуват погрешно цялото време, в което се беше отдалечила от този жанр, като липса на желание от нейна страна.

Ticket to Paradise, Джулия Робъртс, Джордж Клуни и прекъсването на снимките на филма

Проблеми за филма на Джулия Робъртс и Джордж Клуни

Пандемията отново е на ход

По думите ѝ обаче просто не ѝ е попадал толкова грабващ сценарий като този на "Сватбата на най-добрия ми приятел" например, за да се съгласи да снима. А Ticket to Paradise е изключение. 

В романтичната комедия двамата с Джордж Клуни ще изиграят разведена двойка, която пътува до Бали, за да спре дъщеря си да направи грешка, която самите те са допуснали преди 25 години - да се омъжи за някого, когото току-що е срещнала.

Снимка 575269

Източник: GettyImages

А какво точно можем да очакваме от филма, разкрива самата Джулия Робъртс и то по един доста объркващо интересен начин. 

В интервю за Variety по време на филмовия фестивал в Кан, Робъртс се шегува, че събирането й с Джордж Клуни в предстоящия филм Ticket to Paradise "вероятно ще бъде ужасно".

"Мисля, че е толкова смешно и Джордж е толкова забавен. А Джордж и аз заедно, вероятно ще бъде ужасно, защото има твърде голям потенциал да бъде страхотно", са точните думи на Робъртс. И като за да ни остави дори още по-объркани, добавя: "Мисля, че това трябва да е рекламата на филма: "Вероятно ще бъде ужасно."

Снимка 575270

Източник: GettyImages

Ние обаче, които 20 години чакаме да видим Джулия Робъртс в романтична комедия, сме убедени, че филмът ще бъде страхотен. Освен това да видим двамата с Джордж Клуни на голям екран винаги е добра идея.

Джулия Робъртс, Ticket to Paradise и защо почти 20 години актрисата не се е снимала в романтични комедии

Отказала ли се е Джулия Робъртс от романтичните комедии

Не всичко е в името на кариерата

Това няма да е първият път, в който Джордж Клуни и Джулия Робъртс си партнират. Те вече го направиха в първите два филма за "Бандата на Оушън" и в "Пулсът на парите" (2016 г.).