Лурдес Леон обича провокациите. В което всъщност нищо странно, предвид че дъщеря на Мадона.

Лурдес Леон и новата провокативна визия на дъщерята на Мадона

Когато дъщерята на Мадона не оставя много на въображението

Каквато майката, такава и дъщерята

В момента 26-годишната Лурдес прекарва времето си на Каймановите острови, където се е отдала на почивка и топли емоции заедно със своята близка приятелка Eartheater. И, разбира се, не пропуска да направи своите последователи в социалните мрежи съпричастни с преживяванията си.

Лурдес сподели няколко любопитни снимки в своя Instagram профил, с които оставя малко на въображението. В духа на ексцентричния стил на своята майка, брюнетката позира за снимките в секси накъсана рокля, под която се вижда бельото и страхотният златистия загар на кожата. Единственото допълнение към визията, вдъхновена от готик стилистиката, е свободно спуснатата дълга черна коса и обувките на висок ток. И тъмен, силен грим.

Лурдес не пропуска да отбележи и бутиковия петзвезден хотел, в който се подвизават заедно с своята приятелка. Лукс, плаж, слънце, море и добра компания - явно е, че наистина се забавляват.

Напоследък Лурдес и Eartheater често прекарват заедно времето си, пише Hollywood Life. Причина за това е не само близкото им приятелство, но и общите им проекти. Двете момичета правят музика заедно, от което се ражда и сингълът "Lock&Key". В него Лудрес, с псевдоним Lolahol, пее, а Eartheater продуцира и режисира пикантното музикално видео.

Песента бележи първите опити на Лудрес в музиката след изявите ѝ като модел, макар да е заявявала, че засега няма "конкретна" цел в кариерата.

"Честно казано, актьорите ме дразнят и не мога да бъда като тях. Колкото до музиката, мога да пея. Просто не ми пука особено за това", казва тя преди време пред списание Interview. "Обсъждана съм от дете, но въпреки това успях да запазя разума си и да не се озова в психиатрична клиника. На този етап искам просто да разбера коя съм, преди някой друг да се опита да го направи."