Стане ли дума за Лурдес Леон, веднага се сещаме за старата поговорка, че крушата не пада по-далече от дървото.

Мадона, видеото ѝ в Instagram и защо феновете се притесняват за психичното състояние на певицата

Защо феновете се притесняват за психичното състояние на Мадона

Поредната провокация на певицата

Още не са утихнали страстите покрай последната скандална фотосесия на Мадона в Instagram, а ето че дъщеря ѝ прикова вниманието с провокавината си визия на червения килим. 

Преди броени дни 26-годишната Лурдес Леон привлече погледите на откриването на изложбата Mugler Couturissime в Ню Йорк. Тя носеше секси черен прозрачен костюм без ръкави с ниско деколте, докато позираше със самочувствие на събитието, което се проведе в Бруклинския музей.

Снимка 595279

Източник: GettyImages

Дъщерята на Мадона е пуснала дългата си коса свободно, но разделена на път по средата. Прозрачния тоалет Лурдес е съчетала с черни токчета с каишки.

Снимка 595278

Източник: GettyImages

Не може да се отрече, че избора ѝ на облекло много наподобява стила на дизайнера Тиери Мюглер, който почина през януари. 

Лурдес Леон, Лола, Lolahol, "Lock&Key" и първата песен на дъщерята на Мадона

Първият път на дъщерята на Мадона

С какво се похвали Лола Леон

Преди няколко месеца Лурдес отново накара всички да говорят за нея с дебютния видеоклип към песента й "Lock & Key". Тя издава парчето под сценичното име Lolahol, а в клипа отново блесна с провокативна визия. В него дъщерята на Мадона носи рибарска мрежа и горнище, направено от изхвърлени парчета въже, парадирайки с творческата страна за проекта.