Лурдес Леон неотклонно следва кариерата си на модел и певица. Амбициозната дъщеря на Мадона върви толкова упорито по стъпките на своята майка, че не бихме се изненадали, ако дори успее да я задмине.

Лурдес Леон с поредна гола провокация на седмицата на модата в Ню Йорк

Когато дъщерята на Мадона не остави много на въображението

Поредната гола провокация на Лурдес Леон

Една от последните изяви на Лурдес е в нова рекламна фотосесия за Coca-Cola. В нея тя отново заложи на провокативна ярка визия, демонстрирайки тонизирани коремни мускули, смел грим и ексцентрично облекло.

На снимките Лурдес Леон носи изрязан топ в металически отблясъци, съчетан с широки дънки с ниска талия и бял колан. Косата й е оформена на меки вълни и свободно спусната по тялото. А в ръката си държи светлосиня кутия на популярната напитка.

Кампанията е създадена с помощта на изкуствен интелект. "Аз и Coca-Cola влизаме в сътрудничество, за да отпразнуваме бъдещето на новия вкус от лимитирана серия Coca-Cola 3000 Zero Sugar, създаден с AI", написа Лурдес Леон в профила си в Instagram.

Последната си песен пък певицата и модел посвети на своята майка Мадона. "Това парче е много специално. То е почит към вечното произведение на изкуството "Frozen". Песента винаги е важна била част от живота ми и своеобразна връзка с майка ми. Знам, че бих била нищо без жената, която ме е довела на бял свят", обяснява Лурдес.

Мадона, Денят на благодарността и снимките ѝ от празника с всичките ѝ шест деца

За какво благодари Мадона

Специалният празник на изпълнителката

Майка и дъщеря са в чудесни отношения и втората наскоро се появи изненадващо на откриването на световното турне на Мадона. Лурдес се качи на сцената заедно със сестрите си Естере и Мърси Джеймс и изненада публиката с няколко невероятни изпълнения.