За Мадона 24 ноември явно е бил особено специален ден. Всъщност не само за нея, но и за всички американци, които тогава са отпразнували Деня на благодарността.

Мадона, видеото ѝ в Instagram и защо феновете се притесняват за психичното състояние на певицата

Защо феновете се притесняват за психичното състояние на Мадона

Поредната провокация на певицата

Точно по този повод Мадона се е събрала със семейството си, и то с всички свои шест деца. Това са Лурдес Леон (26 г.), Роко Ричи (22 г.), Дейвид Банда (17 г.), Чифундо "Мърси" Джеймс (16 г.) и близначките Стела и Естер (10 г.).

Певицата сподели семейни снимки в Instagram профила си, където можем да видим как са били облечени всички за празника. Докато всяко от децата е облечено все в различен стил облекло, Мадона е в изцяло черна дантелена рокля с корсет.

Към поста си Мадона пише: "Това, за което съм благодарна", а на първата снимка я виждаме заедно с най-голямата ѝ дъщеря Лурдес.

На следващите кадри можем да видим цялото семейство да позира заедно, както и как се забавлява на празника. Очевидно близначките Стела и Естер са били диджеите на партито. Двете са най-малките деца в семейството. Тях Мадона осинови, когато бяха още на пет години, през 2017 г.

Лурдес Леон и новата провокативна визия на дъщерята на Мадона

Когато дъщерята на Мадона не оставя много на въображението

Каквато майката, такава и дъщерята

И въпреки че сега са все още малки, едва на 10, момичетата вече имат изявен талант и той е именно диджейството. Освен това обаче явно им се отдават и други занимания. Самата Мадона е споделяла, че Стела свири на пиано. А заедно със сестра ѝ Естер пък са страхотни танцьори, подобно на по-големия им брат Дейвид, пише People.