Делото между Джони Деп и Амбър Хърд може и да е вече в историята, но почти две години след края му в негова полза, за актьора изникват нови проблеми.

Джони Деп и Джена Ортега - излиза ли той с 40 години по-младата актриса

Излиза ли Джони Деп с 40 години по-млада жена

И какво породи предложенията

Този път актрисата Лола Глаудини, която работи с Джони Деп във филма "Дрога" от 2001 г., го обвинява в словесно насилие.

В епизод от подкаста Powerful Truth Angels тя разказва, че докато са снимали сцена, режисьорът ѝ е казал да "избухне в смях", докато Джони Деп изнася монолог.

"Когато казаха "край", той се приближи към мен и с пръст в лицето ми ми каза: "Коя, по дяволите, си мислиш, че си ти? Коя, по дяволите, мислиш, че си? Млъкни по дяволите", спомня си Лола Глаудини.

По думите ѝ обидите и виковете към нея не са приключили само дотам. А ситуацията ѝ се е сторила още по-ужасна, предвид че това е бил първият ѝ ден на снимачната площадка, а и първата ѝ среща с Джони Деп изобщо.

"Това беше първият ми студиен филм, дотогава бях правила само независими филми. И аз съм със звездата, която съм идолизирала, с която бях толкова развълнувана да работя, а той ми крещи в лицето. Единствената мисъл, която ми минаваше през главата, беше: "Не плачи, не плачи, не плачи", допълва актрисата.

Тя споделя също, че по-късно Джони Деп ѝ се е извинил, но не искрено. Той е обяснил, че е избухнал, тъй като е бил вглъбен в ролята си и е бил напрегнат. "Просто исках да се уверя, че всичко е наред", е казал накрая актьорът.

Лола Глаудини продължава разказа си, като споделя, че тогава е приела "извинението", защото баща ѝ винаги я е съветвал да не показва слабост. Актрисата допълва също, че режисьорът на филма също ѝ се е извинил, тъй като не е реагирал на момента и я е накарал да се почувства "напълно откачена".

Работата по филма обаче остава неприятно преживяване за Лола Глаудини. По думите ѝ след края на снимките никой не е искал да говори с нея, защото са я приемали просто като момичето, на което Джони Деп се е разкрещал.

Според представител на актьора обаче той винаги е държал на добрите работни отношения с колегите си.

Джак Деп, сина на Джони Деп и Ванеса Паради - всичко по-любопитно, което (не) знаем за него

Какво не знаем за порасналия син на Джони Деп

По какво си приличат и по какво се различават

"Тази история се различава значително от спомените на други членове от снимачната площадка по това време", се казва в изявлението на представителя на Джони Деп за Deadline.