Джони Деп и Ванеса Паради имат две деца - първо се ражда дъщеря им Лили-Роуз (23 г.), а след това и сина им Джак (21 г.).

Depp v. Heard - делото на Джони Деп и Амбър Хърд като документален филм в Netflix

Делото на Джони Деп и Амбър Хърд отново на преден план

Кога и какво ще видим в Depp v. Heard

Съдейки по снимки, момчето видимо прилича на баща си, но всъщност води много по-различен живот от него. Джак не се увлича по актьорството и предпочита да води спокоен живот. Заедно със сестра си израстват във Франция, за да са далеч от светлините на прожекторите в Холивуд - избор, който родителите им правят, за да защитят личния им живот.

Ето какво още знаем за Джак Деп, сина на Джони Деп.

Как израства

По-малкото си дете Джони Деп и Ванеса Паради посрещат на 9 април 2002 г. в Ньой сюр Сен, Франция. В интервю от 2007 г. актрисата разкрива, че причината да отгледа децата си близо до родния си град е, че там животът им е много по-спокоен и анонимен.

На кого е кръстен

Цялото име на сина на Джони Деп и Ванеса Паради е Джон Кристофър Деп Трети. Но тъй като същото име носят и дядо му, и баща му, всички го наричат Джак. Да, точно така, като капитан Джак Спароу - популярният герой, изигран от Джони Деп в "Карибски пирати".

Баща му има татуировка в негова чест

Сред множеството татуировки на Джони Деп се открояват и две, посветени на децата му. На дясната си предмишница актьорът има изобразено летящо врабче и името на сина си. Това на дъщеря му Лили-Роуз пък е изписано с мастило върху гърдите му.

Говори свободно два езика

Тъй като майка му е французойка, а баща му американец, Джак Деп не само израства пътувайки между двете държави, но и научавайки и двата езика. Сестра му Лили-Роуз споделя в интервю от 2013 г., че вкъщи с майка си говорят на френски и това много им е помогнало, когато по-късно са започнали да ходят на училище в Щатите. Освен това двамата са могли да си говорят на френски, когато не са искали други да разбират какво си казват.

Не води типичен за знаменитостите начин на живот

Въпреки че е роден в семейство на известни родители, Джак Деп запазва личния си живот далеч от светлините на прожекторите. Дори папараците не успяват да го снимат често, а и самият той няма профили в социалните мрежи. Джони Деп е признавал в интервюта, че синът му всъщност няма влечение към актьорството и въпреки че е участвал в училищни пиеси, няма намерение да прави кариера в киното. Все пак обаче, Джак Деп има второстепенна роля във филма от 2016 г. "Йогистки". В него си партнира със сестра си Лили-Роуз.

Близък е със сестра си

Въпреки че водят различен начин на живот, Джак и сестра му са сплотени. В интервю от миналата година за ELLE тя разкрива, че са си "супер близки" и като типични брат и сестра са се карали. Лили-Роуз засвидетелства обичта към по-малкото си братче и по повод 18-ия му рожден ден.

"Моето малко бебе Джаки е на 18... Честит рожден ден. Обичам те толкова много", пише тя в пост в Instagram с тяхна обща детска снимка.

Обича музиката и изкуството

Въпреки че, както вече разбрахме, Джак Деп няма намерение да следва стъпките на баща си в актьорството, все пак изкуствата не са далеч от него. Синът на актьора всъщност обича музиката и свири добре, както и рисува. "Джак винаги е бил много талантлив", споделя Джони Деп в интервю от 2014 г. И допълва, че синът му дори е бил китараст в група, наречена Clown Boner.

Джони Деп с емоционално изявление след новината за смъртта на неговия малък фен Кори

За кого тъгува Джони Деп

Живот, погубен едва на 11 години

Обвързан ли е в момента

През август 2020 г. Джак Деп е забелязан във Великобритания на разходка с френския модел Камил Янсен, работила за известни модни дизайнери, сред които и Джорджо Армани, пише People. Съдейки по поста ѝ в Instagram по повод 18-ия му роден ден, двамата очевидно са заедно. "Честит рожден ден, любов моя", пише Камил Янсен към нейна снимка с Джак Деп.