Принцеса Даяна продължава да е образ за пример не само за съпругите на двамата си сина. Елегантността на покойната лейди Ди е наследена и от племенничките й лейди Кити, Амелия и Елиза Спенсър.

Меган Маркъл като принцеса Даяна - случайни ли са приликите

Меган Маркъл като принцеса Даяна - случайни ли са приликите

Съпругата на принц Хари с интересен избор

Трите най-големи деца на братът на Даяна Чарлз Спенсър се събраха преди дни във Венеция за бляскаво модно събитие на бранда Brunello Cucinelli. Трите изглеждаха зашеметяващо, като бяха облечени в подобни светли ленени костюми с панталон и сако.

33-годишната Кити, както и 31-годишните близначки Амелия и Елиза, са първи братовчедки на принц Уилям и принц Хари. Те обаче не са в особено добри отношения с баща си лорд Спенсър, който не присъства на сватбите както на Кити, така и на Амелия.

Самата лейди Кити пък успя да изненада последователите си, когато в началото на март тази година съобщи, че е станала майка на момиченце. През 2021 г. тя се омъжи за 62-годишния южноафрикански милионер Майкъл Люис.

Интересът покрай двойката беше голям, като медиите плътно следяха пищната сватба в Рим, както и последвалия меден месец по света. Затова и Кити Спенсър прави опит да държи личния си живот далеч от камерите, пишат Tatler.