Това лято италианското крайбрежие безспорно бе най-предпочитаната дестинация за звезди от целия свят. А към известните личности, които се отбелязаха от района на Амфали, е и прясно омъжената лейди Кити Спенсър.

Лейди Кити Спенсър, сватбата й с Майкъл Люис и присъстваха ли родителите й на нея

Големият отсъстващ на сватбата на Кити Спенсър

Семейни раздори

Миналият месец тя каза "да" на своя избраник Майкъл Люис на изискана церемония в имение в близост до Рим. Преди и след сватбата племенницата на принцеса Даяна обиколи още няколко града на Ботуша, а сега дойде време и за романтичната ваканция на младоженците.

Без особена изненада, семейството избра да отседне в луксозния Il San Pietro Hotel в Позитано, където цените на нощувките достигат до 4000 евро. А в него госпожа Спенсър сподели, че се чувства като у дома си.

От друг кадър разбираме, че едно от любимите й занимания е разходката с яхта по крайбрежието, като за него отново е заложила на любимата си марка - Dolce & Gabbana.

Лейди Кити Спенсър, Майкъл Люис и италианската им сватба

Италианската сватбена приказка на лейди Кити Спенсър

Племенницата на принцеса Даяна като приказна булка

Италианските приключение на семейството включват и обиколка на най-добрите ресторанти с гледка в Позитано, Равело и околността, където се наслаждават на залезите, един на друг, както и на вкусни гурме специалитети.