Лейди Гага избягва да говори за личния си живот, но в последното си интервю с Опра Уинфри направи разкрития, каквито определено не сме очаквали от нея.

Като част от турнето на телевизионната водеща 2020 Vision: Your Life In Focus, изпълнителката засегна най-болезнената тема в своя живот.

Когато е само на 19 години, тя е била изнасилена многократно. В резултат на това, тя е развила посттравматично стресово разтройство. Тогава е криела случващото се, което само е влошило състоянието й.

Лейди Гага споделя, че изнасилвачът е бил човек, когото е познавала. Още непреживяла случилото се, тя "изведнъж" става звезда, започва да пътува постоянно, да обикаля от една хотелска стая в друга... Така и няма възможността и времето да изстрада и осмисли това, което се е случило с нея.

В един момент обаче цялата болка, която е усещала след изнасилванията, се завръща с пълна силна, заедно със спомена за преживяното. И тогава изпълнителката разбира, че това е посттравматичното стресово разтройство. 

Лейди Гага, Били Айлиш и враждата между феновете на двете изпълнителки

Войната между Били Айлиш и Лейди Гага

Фенове скандалджии

Именно заради преживяното преди години, Лейди Гага реши да се извини на своите фенове за дуета си с рапъра R Kelly, който бе обвинен в сексуално посегателство над няколко жени, пише Idependent.