За предполагаемата връзка между Лейди Гага и Брадли Купър се изговори много. Доста хора обвиниха певицата, че именно тя е причината Брадли да се раздели с Ирина Шейк.

Брадли Купър, Лейди Гага и живеят ли двамата заедно

Заедно ли живеят Лейди Гага и Брадли Купър

Какво твърдят някои американски и руски издания

И въпреки че от премиерата на "Роди се звезда" мина повече от една година, темата, която продължава да вълнува феновете, е дали двамата са имали интимни отношения.

В последното си интервю за списание Elle, Лейди Гага коментира пред Опра Уинфри точно тези слухове. Бившата телевизионна водеща попита звездата как се чувства след твърденията, че е разбила семейството на Брадли Купър и Ирина Шейк.

Лейди Гага сподели, че според нея медиите са доста глупави, като допълни: "Ние създадохме любовна история. За мен, като певица и актриса, беше изключително важно хората да повярват, че сме влюбени. С Брадли искахме публиката на Оскарите да усети тази обич. Искахме тази химия да мине през обектива на камерата и да достигне до всеки един телевизор, показващ церемонията."

Снимка 409025

Източник: GettyImages

Певицата разказва как с Брадли Купър са работили с дни върху представянето си за церемонията, след което и заявява категорично: "Всичко бе заучено представление - всеки поглед и жест бяха репетирани и планирани."

И тъй като истината излезе наяве и то без заобикалки, надяваме се, че ще се спре със спекулациите за предполагаемата връзка между двете звезди.

Лейди Гага, Брадли Купър, How To Be: Mark Ronson и ще ги видим ли отново заедно на екран

Лейди Гага и Брадли Купър отново заедно

Какво събра двамата артисти