Безспорно Лейди Гага и Брадли Купър се превърнаха в звездите на тазгодишните Оскари с доста емоционалното си и любовно изпълнение на сцената. И преди сме виждали двамата да демонстрират прекалено близки отношения, а начинът, по който певицата гледа своя екранен партньор от "Роди се звезда", няма как да не буди подозрения.

А те са прекалено силни в последните дни. Затова и Лейди Гага реши, че е време да даде своята гледна точка по въпроса.

На 27 февруари тя гостува в шоуто на Джими Кимел и водещият нямаше как да пропусне най-актуалната тема - какво се случва с нея и Брадли.

Снимка 409618

Източник: GettyImages

Певицата заяви, че целта и на двамата е била да демонстрират химия помежду си. Знаели са много добре как искат да изглежда тяхното изпълнение и как да пресъздадат любовната история, за която пеят. "Това правим, когато пеем любовни песни", каза още Гага.

Тя допълни, че Брадли Купър е имал специални изисквания към осветлението и други подробности от изпълнението им, за да изглежда всичко по правилния начин. Според някои, той нарочно е искал да демонстрират толкова близки отношения, за да говорят всички за дебютния му филм в ролята на режисьор "Роди се звезда". В което пък има достатъчно логика, за да повярваме.

А Гага заяви, че тя просто се е доверила на неговото виждане как всичко помежду им да изглежда възможно най-реалистично. Хората, които коментират отношенията им пък, са искали да видят точно това, което те им представиха на Оскарите, пише Daily Mail.

Нещата обаче май малко се объркаха. Двамата успяха да пресъздадат на голям екран и на живо една автентична любовна история, прибраха и Оскар за песен, но демонстрирането на цялата тази близост съвпадна с раздялата на Лейди Гага и годеника й. И човек просто няма как да не се опита да събере две и две...

Лейди Гага, Брадли Купър и в какви отношения са певицата и Ирина Шейк

Мразят ли се Лейди Гага и Ирина Шейк

Една снимка казва всичко

Въпреки всичко, Лейди Гага продължава да поддържа теорията, че с Брадли са просто двама професионалисти, които очевидно са си свършили работата както трябва.