Подозрителната близост между Лейди Гага и Брадли Купър се превърна в една от най-коментираните теми на 91-те Оскари. Двамата изпълниха парчето от филма "Роди се звезда" с огромна емоция, която зарази всички и за пореден път ни накара да се запитаме дали между тези двамата все пак няма нещо повече от приятелство и колегиалност.

Изпълнението им на "Shallow" бе наблюдавано внимателно не само от милиони зрители и стотици присъстващи в залата, но и от любимата на Купър - Ирина Шейк. Със сигурност на много жени няма да им стане никак приятно да гледат как техният мъж флиртува по този начин с друга. Но супермоделът изглежда повече от сигурна, че е единствената за своя Брадли.

Снимка 409025

Източник: GettyImages

Очаквано, веднага се появиха твърдения, че между Гага и Ирина има откровена вражда, че двете не могат да се гледат и да си поделят Кулър. Много думи, но няколко снимки опровергаваха всички тях.

Снимка 409024

Източник: GettyImages

След получаването на Оскар за най-добра песен не само Брадли, но и Лейди Гага получи приятелска прегръдка и целувка от Шейк. А тримата изглеждаха церемонията, седнали един до друг, без някакво видимо напрежение помежду им.

Снимка 409032

Източник: GettyImages

Поведението на двете дами около Купър по нищо не издава, че враждуват, дори напротив. Явно Ирина приема флиртът между Брадли и Гага като професионален ангажимент, който е повече от добре изпълнен.