В последно време Леонардо ди Каприо е по-често коментиран покрай любовните си завоевания, а не заради ролите си на големия екран. Той стана обект на шеги заради това, че жените, по които си пада, са все по-малки от 25 години. И последната, с която излиза вече няколко месеца, е моделът Витория Черети.

Защо Месут Йозил се подигра с Леонардо ди Каприо и гаджетата му

Как и защо бивш футболист се подигра с Леонардо ди Каприо

Йозил защити Арсенал

Тя е точно на 25, а той - на 49. Но това въобще не им пречи да се забавляват като тинейджъри. Двамата посрещнаха заедно коледните и новогодишните празници, като в част от времето са били и в компанията на семейството на актьора. Но отново се намери кой да развали тази идилична картинка.

Носителят на Оскар си спретна семейно пътуване с частен самолет с майка си Ирмалин и племенницата си Норманди. А честта да им прави компания имаше и Черети, което е ясен знак, че отношенията им вече не са само на фаза невинен флирт. 

Според източници, цитирани от Daily Mail, към компанията обаче се е присъединил още някой - дългогодишният приятел на Ди Каприо Тоби Магуайър. Двамата са много близки от ранните си години в Холивуд, нищо че неведнъж са се конкурирали за една и съща роля. А извън работните си ангажименти станаха известни с паметните си партита, на които присъстват много красиви жени.

Магуайър също като приятеля си предпочита по-млади жени, като например последната му половинка беше с 15 години по-млада от него. В момента не е ясно дали отново е във връзка, но дори да е, това със сигурност не би му попречило да се забавлява в любимата си мъжка компания.

Леонардо ди Каприо и Лоти Мос заедно на парти - 30 години, след като излиза със сестра ѝ Кейт Мос

30 години, след като излиза с Кейт Мос, Леонардо ди Каприо сваля 25-годишната ѝ сестра

Модел и под 26 г. - определено му е в таргет групата

Не може да бъдем сигурни и доколко на Черети това приятелство й е приятно, защото носи спомена за едни луди години. Но няма и много какво да направи по въпроса, защото въпреки че сега е избрана от Лео за негова спътница и уж има сериозни намерения към нея, не се знае след колко време ще я замени с друга, вероятно по-млада.