Въпреки огромната разлика в годините им, 44-годишният Леонардо ди Каприо и 22-годишната Камила Мороне са заедно вече повече от година, и връзката помежду им изглежда все по-сериозна.

Как Леонардо ди Каприо се забавлява с 21-годишната си приятелка

Как Леонардо ди Каприо се забавлява с 21-годишната си приятелка

Актьорът знае как да почива

Двойката упорито се опитва да запази личния си живот извън медийното пространство, но все по-често се случва параците да ги уловят в мигове на любовни ласки.

Задълбочаващите се отношения помежду им станаха повод много чужди медии да твърдят, че Камила Мороне е само на крачка от това да стане госпожа Ди Каприо.

Именно непрекъснатото ровене в личния им живот пък накара Камила на няколко пъти да използва профилите си в социалните мрежи, за да апелира към повече уважение. Според нея, хората трябва да спрат да ги тормозят и да се концентрират върху своя личен живот, а не върху този на другите.

Но как да не се интересуваме от връзката им, когато става въпрос не за кого да е, а за Леонардо ди Каприо и красивото му младо гадже.

Няма съмнение, че Камила е много сексапилна млада дама, която безспорно привлича всички погледи, заради екзотичните си черти. Естественият ѝ чар се дължи и на факта, че е наполовина аржентинка. Освен да бъде гадже на Леонардо ди Каприо, Камила се изявява и като модел, а отскоро и като актриса.

Според Vogue Великобритания тя е "следващото голямо чудо на фестивала в Кан".