Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц официално са двойка от август 2021 г. За първи път обаче се срещат, когато тя снима режисьорския си дебют Pussy Island.

Зоуи Кравиц на 35

Зоуи Кравиц в 18 факта

Защото някой днес има рожден ден

Източник на Us Weekly издава, че докато са работили заедно и двамата са считали другия за готин, забавен и привлекателен, но не са предприемали никакви действия, тъй като вече са били обързани с други хора. "И двамата имат много общи неща, и двамата са много активни и обичат спорта на открито и престоя на открито", разкрива още източникът.

От 2009 до 2019 г. Чанинг Тейтъм е женен за актрисата Джена Дюън (от която има 9-годишна дъщеря на име Евърли), а след финализирането на развода се среща с певицата Джеси Джей. През 2020 г. обаче се разделя с нея. През май 2019 г. пък Зоуи Кравиц се жени за Карл Глусман, но бракът им продължава едва по-малко от две години.

Не минава и година откакто и Зоуи Кравиц, и Чанинг Тейтъм остават без половинки, и двамата са забелязани да интимничат в Ню Йорк. През 2021 г. са снимани да напускат Met Gala заедно, след като обаче преди това минават самостоятелно по червения килим.

Когато вече беше ясно, че двамата актьори са в романтични отношения, не можеше да се очаква от тях да говорят открито за връзката си. През ноември миналата година пред GQ Зоуи Кравиц даде да се разбере, че не иска личното им пространство да бъде нарушавано. Тогава тя единствено сподели, че Чанинг Тейтъм е прекрасен човек, който я кара да се смее. Актрисата допълни, че и двамата обичат изкуството, както и да говорят за него, обичат да гледат филми, да ги анализират и да се предизвикват един друг.

През март миналата година друг източник издаде пред Us Wekly, че както Зоуи Кравиц, така и Чанинг Тейтъм, виждат "сериозен потенциал" за дългосрочна връзка. И настина, изглежда сякаш отношения помежду им се задълбочават все повече.

Зоуи Кравиц, Чанинг Тейтъм и какво разкри актрисата в интервюто си за GQ

Секси снимките на Зоуи Кравиц за GQ

И какво разказа за връзката си с Чанинг Тейтъм

Отново от Us Wekly разбираме, че двойката се наслаждава на "сдържана романтика", която е все така далеч от общественото внимание. Оказва се, че Зоуи и Чанинг наистина прекарват времето си в активности, каквито правят всички обикновени двойки - гледат филми, мотаят се у дома, вечерят заедно и пазаруват. "И двамата са супер земни и имат невероятна химия", издава още източникът.