Изминаха две години откакто научихме за раздялата на Джейсън Момоа и Лиза Бонет. В съвместното си изявление тогава двамата споделиха, че са взели крайното решение, за да "бъдем такива, каквито се учим да станем", а източници посочиха различия в характерите като причина за края на взаимоотношенията им.

Джейсън Момоа, Лиза Бонет, слуховете, че живеят отново заедно

Какво се случва с връзката на Джейсън Момоа и Лиза Бонет

Додоха ли втори шанс на брака си

Чак сега обаче, две години след неприятната новина за двойката, разбираме, че вече има молба за развод. Тя е подадена от Лиза Бонет.

В съдебните документи, с които са се сдобили от TMZ, е уточнено, че раздялата на двамата актьори всъщност датира от октомври 2020 г. Имайки предвид, че сватбата им се състоя през 2017 г., това означава, че бракът им е продължил около три години. По всичко изглежда обаче, че неговият край е окончателен.

Снимка 648639

Източник: GettyImages

Въпреки това, Джейсън Момоа и Лиза Бонет остават в добри отношения помежду си. Двамата са успели също и лесно да уточнят юридическите въпроси при развода, тъй като са имали предбрачен договор и предварително са се споразумели за имотите и активите си.

От документите става ясно, че нито актрисата, нито вече бившият ѝ ще иска издръжка от другия, а попечителството над двете им малолетни деца - Лола и Накоа-Уолф, ще бъде съвместно.

За Лиза Бонет това е краят на втори брак, след като преди това тя бе омъжена за Лени Кравиц. От музиканта тя има една дъщеря - Зоуи Кравиц.

 Джейсън Момоа, Лиза Бонет, раздялата им и ще успеят ли да спасят брака си

Има ли шанс за Джейсън Момоа и Лиза Бонет

Новините са обнадеждаващи

За Джейсън Момоа пък това е първи провален брак. За първи път се заговори, че двамата с Лиза Бонет се срещат още през 2005 г.