Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц изглеждат по-щастливи от всякога. Двойката редовно е засичана от папараци по време на разходките им в Ню Йорк или романтичните им вечери в някои от популярните ресторанти в града.

Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм са сгодени

Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм го направиха

Голяма новина за двойката

И докато актьорът от "Професия стриптийзьор" и актрисата от "Големите малки лъжи" може и да обсъждат евентуална сватба, баща й не е съвсем сигурен, че одобрява подобен ход.

Според източник на National Enquirer Лени Кравиц смята, че за Зоуи да се омъжи за един от най-известните актьори в света ще увеличи многократно напрежението върху нея. Рок музикантът й е препоръчал просто да продължат да живеят заедно както досега.

Не че Лени Кравиц не харесва Тейтъм - просто смята, че не е нужно дъщеря му да се омъжва за него, за да бъдат щастливи. И двамата вече имат по един неуспешен брак - тя с Карл Глъсман, а той - с Джена Дюън.

Снимка 555529

Източник: GettyImages

Дали Зоуи Кравиц ще послуша баща си, предстои да видим. Тя обаче вече е в такава фаза от живота си, в който иска да има деца. Освен това познава Чанинг Тейтъм от две години и знае какво може да очаква от него.