Музикантът Лени Кравиц никога не се е свенил да прави смели изявления чрез облеклото си. Очевидно изключение не прави дори и във фитнес залата. 

В нов видеоклип, който той сподели, виждаме 59-годишният Кравиц по време на интензивна тренировка. Дотук нищо необичайно, само където вместо с анцунг, маратонки и тениска, Лени е облечен в кожени панталони, прозрачна риза, ботуши и слънчеви очила.

"Благодаря на Бог за днес!", озаглавява той поста си. "Благодарен. Никога не съм бил по-добре. Няма преки пътища, така че грабнете деня си. Всичко е възможно. Любов!"

Лени Кравиц със звезда на Алеята на славата в Холивуд и забавната реч на дъщеря му Зоуи Кравиц

Хапливите шеги на Зоуи Кравиц с баща ѝ

Лени Кравиц получи важно отличие в компанията на дъщеря си

Вирусното видео на тренировка на Кравиц е заснето във фитнес салон на Hudson Yards на фитнес залата в Ню Йорк, като според Today подобна визия по време на спортуване не е изключение за Кравиц. Дори напротив, той често е забелязван да тренира облечен по този начин.

"Основната причина, поради която не съм започнал да тренирам очевидно е, че нямам кожени панталони", гласят някои от коментарите в социалните мрежи.

"По дяволите, братле, имам нужда от по-добри тренировки във фитнеса", пък пише колегата музикант Уиз Калифа. Много от феновете му обръщат внимание, че не са изненадани, защото Лени винаги знае как да привлече внимание и да е неотразим. Да не споменаваме с какво темпо изпълнява упражнението, на което малцина биха се затруднили да направят и две повторения.

Лени Кравиц отново в България

Лени Кравиц отново в България

Този път музикантът ще пее в Бургас

В интервю за корицата от 2020 г. за Men's Health Кравиц разкрива как е тренирал на Бахамските острови по време на пандемията. Той казва, че прави у дома вариант на дългогодишната си тренировъчна рутина, на която разчита от края на 90-те години, когато започва да работи с треньора Дод Ромеро в Маями.

Музикантът разкрива, че режимът му на тренировка обикновено смесва кардио сесии на гладно сутрин, вдигане на тежести през деня и повече кардио точно преди лягане.