Криси Тейгън се завръща към своите корени на модел. Майката, магнат и автор на бестселъри на New York Times е начело на една от кориците на Sports Illustrated Swimsuit за 2024 г., заемайки най-сексапилната си поза в бански на Saint Laurent и бижута Jacquie Aiche по време на фостосесията, заснета от известния фотограф Ю Тсай.

Криси Тейгън и Джон Леджънд показват дома си пред Architectural Digest

На гости в дома на Криси Тейгън и Джон Леджънд

Къща за чудо и приказ

38-годишната Тейгън спечели наградата Новобранец на годината на изданието през 2010 г. и се появи на корицата през 2014 г. заедно с моделите Нина Агдал и Лили Олдридж. Оттогава тя стартира своята готварска империя и се радва на цели четири деца със съпруга си музиканта Джон Леджънд: Луна (8 г.) Майлс (5 г.), Ести (1 г.) и Рен (11 месеца).

"Криси Тейгън представлява новото поколение манекенски магнати", казва Ем Джей Дей, главен редактор на Sports Illustrated Swimsuit, в прессъобщение. Тейгън се присъединява към Гейл Кинг, Хънтър Макгрейди и Кейт Ъптън, които също имат собствени корици за 2024 г.

В чест на 60-ата годишнина на Sports Illustrated Swimsuit, марката организира снимки на някои легенди, създавайки трилогия от корици с някои от най-известните лица, красяли някога страниците на SI Swim, включително Криси Тейгън, Кейт Ъптън, Тайра Банкс, Кристи Бринкли, Марта Стюарт, Моли Симс, Май Мъск, Лейна Блум, Паулина Поризкова, Уини Харлоу и други.

Тейгън винаги е била много открита относно собственото си пътешествие за начина, по който изглежда и процедурите по пластична хирургия, на които се е подлагала. По-рано тази година тя се появи в Watch What Happens Live с Анди Коен и разкри, че си е правила корекция на "гърдите три пъти".

Криси Тейгън и прозрачната ѝ рокля, за която всички говорят

Прозрачната рокля на Криси Тейгън, за която всички говорят

Откровена с феновете си, както винаги

През март 2020 г. Криси Тейгън за първи път призна, че има гръдни импланти, като обясни, че се е подложила на пластична операция, когато е била на 20 г.